Seksi igračke koje su vam na dohvat ruke

Izvor: B92, 25.Maj.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi igračke koje su vam na dohvat ruke

Previše ste stidljivi da kupite neku igračku i seksi šopu? Da li ste znali da sve što vam je potrebno kako biste unapredili svoj seksualni život i učinili ga zanimljivijim imate pred sobom, u vašem domu?

Otkrivamo sve skrivene mogućnosti predmeta iz svakodnevne upotrebe.

Tuš

Pokretni tuš može da vam pruži zadovoljstva na više nivoa – kombinuje temperaturu , brzinu i pritisak koji se može koristiti na intimnim delovima kao stimulans. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Još, možete se sa partnerom igrati u kupatilu i postići pravi seksualni užitak.

Marame i kravate

Zadovoljstvo pravo iz fioke za veš. Vežite partneru oči i jednu ili obe ruke i zadirkujte ga dodirima i poljupcima. Kada ostane bez čula vida, pojačavaju mu se sva ostala čula što doprinosu užitku, značajno ga pojačavajući.

Mobilni telefoni

Ne koriste se više samo da biste nekoga pozvali ili primili poziv. Vibracija na telefonu može izazvati more senzacija ako se koristi na pravi način. Neka vas partner poziva iznova dok ne postignete željeni nivo senzacije. Za neke telefone kao što je iPhone postoje i aplikacije za ovu vrstu igre na kojima možete kontrolisati intenzitet vibracije i brzinu.

Sredstva za ispiranje usta

Mentol pojačava cirkulaciju i može se koristiti kao „začin" u toku oralnog seksa. Osećaj hlađenja i golicanja i vama i partneru može veoma prijati ako ne preterujete i koristite ga samo pred seksualni čin jer neke supstance mogu oštetiti sluzokožu unutrašnjih delova genitalija.

Četkica za kolače

Ponesite predmete iz kuhinje u svoj krevet i prepustite se mašti. Četkicom za kolače sa nežnim čekinjama možete lagano golicati partnera po osetljivim delovima i ubacićete ga u raspoloženje za seks. Ako četkicu pokvasite hladnom i vrelom vodom pojačavate užitak. Sa nekim predmetima za mazanje kolača možete se i lupkati partner - ukoliko mu to prija naravno.

Mašina za pranje veša

Vibracije mašine koje služe kao stimulans možda zvuče kao bapska priča ali vredi probati. Sedite na mašinu i igrajte se sa partnerom. Neće biti dovoljno za orgazam ali za podizanje želje svakako jeste.

Losioni

Za masturbaciju, muškarci odavno koriste vlažne, masne losione. Idealni su za takvu vrstu užitka. Losioni na bazi ulja su najbolji jer ih koža i sluzokoža ne upijaju pa ta mesta ostaju dugo vlažna i klizava – baš kakva trebaju da budu. Nemojte ih koristiti sa kondomima i za vaginalni i analni seks jer mogu oštetiti unutrašnjost i izazvati infekcije, ali možete ih koristiti u predigri. Ako koristite lubrikante, uvek tražite one na bazi vode jer su najbezbedniji.

Jastuče na struju

Kada ste uzbuđeni, u vaše genitalije dolazi više krvi a to se dešava i kada sedite na toplom, kada naslonite nešto toplo na donji deo leđa ili zadnjicu. Ako koristite ovo jastuče, stavite ga ispod sebe kada ste „u akciji" i uživanje neće izostati.

Stereo zvučnici

Jeste malo teže za izvesti, ali vredi pokušati. Svaki predmet koji izaziva vibracije, u ovom slučaju – dobri zvučnici, mogu izazvati orgazam kada su u kontaktu sa 15.000 nervnih završetaka koliko se nalazi u genitalnom delu.

Ogledalo

Za sve voajere, ogledalo može biti najbolji prijatelj kada su željni zadovoljstva. Ako ste jedna od njih, sedite partneru u krilo okrenuti prema ogledalu. Posmatrajte šta radi na vašem telu. Možete koristiti i ručna ogledala tako što ćete ih postaviti na mesto sa kojeg možete videti kako se ponašaju određeni delovi tela u određenim trenucima.

Gumene bombone

Postoje prstenovi koji se koriste kao obruč oko penisa da bi se zaustavila cirkulacija i da bi odnos duže trajao. U tu svrhu možete koristiti i gumene bombone koje možete i grickati dok mu pružate oralni užitak. Izbegavajte šećer oko vaginalnog otvora jer može izazvati infekcije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi igračke koje su vam na dohvat ruke

Izvor: medio.rs, 26.Maj.2011, 12:20

Previše ste stidljivi da kupite neku igračku i seksi šopu? Da li ste znali da sve što vam je potrebno kako biste unapredili svoj seksualni život i učinili ga zanimljivijim imate pred sobom, u vašem domu?

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.