Seks i debeljuce

Izvor: Domino Magazin, 24.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks i debeljuce

Buckaste devojke ranije gube nevinost i češće se seksaju, pokazalo novo istraživanje

Mislite da su zgodna mršava tela privlačna i seksi? Ipak, novo istraživanje pokazuje da buckaste devojke ranije gube nevinost i češće se seksaju. Debeljuce imaju aktivniji seksualni život od mršavica, a 92 posto kaže da ima redovan seks u poređenju sa 87 posto žena normalne težine, piše časopis Obstetrics & Gynecology.

"Mislim da ovo istraživanje pokazuje da seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << aktivna bića dolaze u svim oblicima, veličinama i godinama. Zato ne smemo da imamo predrasude o različitim ženama", kaže profesorka sa Havajskog Univerziteta Marie Harvey dodajući da predrasude dolaze od mišljenja da muškarce privlače mršave žene, što nije tačno.

Pročitajte sve tekstove o temi SEKS!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.