Seks bez kondoma je ruski rulet

Izvor: B92, 02.Mar.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks bez kondoma je ruski rulet

Ekscentrična pevačica Lejdi Gaga, koja učestvuje u kampanji protiv HIV/AIDS-a, uporedila je seks bez kondoma sa ruskim ruletom i otkrila da je u celibatu jer nema vremena za seks.

'Ne živimo u vremenu kad možeš da spavaš sa svakim s kim bi hteo. Jako je važno dobro paziti, upoznati tu osobu i testirati se pre seksa. Svi znamo da je seks bez kondoma ruski rulet', poručila je Lejdi Gaga.

Peva;ica je priznala da je trenutno previše upućena na karijeru i da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremena za vezu tako da se oseća 'usamljeno na ovom svetu'.

"Sama sam i jadna, ali zapravo volim biti sama. Bila sam i pre u nekim vezama, ali budući da sam stalno na putu, nemoguće mi je da održavam vezu. I znate šta? To je OK. Čak i Lejdi Gaga može biti u celibatu. Nije vam potreban seks da biste bili voljeni", rekla je pevačica koja je nedavno prekinula vezu s Metjuom Vilijamsom.

Lejdi Gaga je takođe otkrila da i sama želi što bolje da upozna partnera pre nego što "uskoči" s njim u krevet i poručila je ženama da slede njen primer.

"Ako nekog ne možete da upoznate, ne treba ni da se seksate s njim. I to je OK u današnje vreme, odrasli smo i znamo da ne možemo biti toliko slobodni po tom pitanju", poručila je pevačica koja je ohrabrila žene da se redovno testiraju, i to u sklopu kampanje protiv HIV/AIDS-a koju je pokrenula kozmetička kuća MAC, a u kojoj zajedno s njom učestvuje pevačica Sindi Loper.

Izvor: Tportal.hr

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.