Seda kosa, višak kilograma: Hoakin Finiks neprepoznatljiv FOTO

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 19:51

Seda kosa, višak kilograma: Hoakin Finiks neprepoznatljiv FOTO

Američki glumac Hoakin Finiks još jednom neprepoznatljiv zbog filmske uloge

Nedavno je Oskarovac Hoakin Finiks uslikan na setu u Kanadi na snimanju scena za nadolazeći film "Disappointment Blvd".

Finiks je viđen sa sedom, proređenom kosom. Vidno je deblji u odnosu na njegovu poslednju uloge Džokera, za koju je rekao da je izgubio 52 kilograma.

Iako se o novom filmu 46-godišnjeg glumca, koji je napisao i režirao Ari Aster, nije puno govorilo, IMDb ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opisuje kao portret jednog od najuspešnijih preduzetnika svih vremena.

Zbog najnovijih fotografija, glumac je dobio titulu kralja transformacija.

Podsetimo, za mršavljenje zbog uloge Džokera glumac je sarađivao sa doktorima: "To je nešto što sam radio i pre. Sarađuje se zajedno s doktorom, imate plan koji sledite, idete na redovne kontrole i tako osiguravate sigurnost", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.