Sećate se jajeta koje je pobedilo Kajli Džener? Sada ima poruku za vas

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se jajeta koje je pobedilo Kajli Džener? Sada ima poruku za vas

Fotografija na kojoj Kajli Džener drži ruku svoje tek rođene ćerke bila je fotografija sa najviše lajkova (18 miliona) na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Sve dok je u tome nije preteklo - jaje. Međutim, konačno smo saznali šta se krilo u misterioznom jajetu.

"Hajde da pokušamo da postavimo rekord i da ovom fotografijom osvojimo najviše lajkova, više i od Kajli Džener, koja trenutno drži taj rekord sa 18 miliona lajkova", glasio je opis fotografije koja je uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da skupi rekordnih 52 miliona lajkova.

Jaje je sve do sinoć ostalo misterija, kada je u toku Superboula puklo i poslalo snažnu poruku o mentalnom zdravlju i načinu na koji društvene mreže utiču na psihu ljudi.

Najpraćenije jaje na platformi Instagram, striming kompanija Hulu, koja je emitovala ekskluzivnu reklamu i Nacionalno društvo za očuvanje mentalnog zdravlja Amerike otkrili su u video-snimku važnost održavanja mentalnog zdravlja i poslali poruku svima koji su pratili finale Superbola da je neko uvek tu da sasluša i pomogne.

"Ja sam jaje koje drži rekord u celom svetu, verovatno ste čuli za mene. Nedavno sam počeo da pucam. Stigao me je pritisak društvenih mreža. Ako vi proživljavate isto, pričajte sa nekim. Možemo mi to", glasila je poruka u video-spotu koji je sinoć objavljen i sa ovog profila na Instagramu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najpoznatija slika na Instagramu ima svoju pouku (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019

Fotografija na kojoj Kajli Džener drži ruku svoje tek rođene ćerke bila je fotografija sa najviše lajkova (18 miliona) na društvenoj mreži Instagram. Sve dok je u tome nije preteklo - jaje. Međutim, konačno smo saznali šta se krilo u misterioznom jajetu..."Hajde da pokušamo da postavimo rekord...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.