Scotch&Soda jesen 2014, zima 2015.

Izvor: Domino Magazin, 26.Avg.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scotch&Soda jesen 2014, zima 2015.

Estetsko savršenstvo iz Holandije za novu sezonu

Kolekcijom Scotch&Soda za sezonu jesen, zima 2014. - 2015 dominiraju printovi. Dizajneri su se poigravali sa različitim teksturama, bojama i žakard talasima. Izuzetna kolekcija jakni vam garantuje da ćete imati stylish i toplu zimu.

Ističemo četiri kolekcije za novu sezonu. Scandic Sport je inspirisana cool džemperima 90-tih, okoji su oživelli tradicionalne muške šare u sasvim novom izdanju.

Tu je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Salon Bizarre u kome je ključna inspiracija bila pariski džentlmen iz 20-tih godina u kombinaciji sa retro urbanim stilom 70-tih.

Acid Rock nudi miks sjaja i tekstura, čistih i ispranih, mekanih i grubih materijala. Slim pantalone sa vunenim punjenjem kao i blejzeri i košulje od žakard platna deo su atraktivne ponude.

Na kraju tu je i Classic Rebels, gde su divlje pariske noći poslužile kao inspiracija za klasičnu buntovničku liniju koja slavi prepoznatljiv stav. Zajedno sa monohromatskim crnim i sivim grey pied de poule i paisley, u centru su pažnje.

Kolekciju jesen/zima 2014. holandskog luxury casual brenda možete kupiti u prodavnici Scotch&Soda u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Maison Scotch jesen 2014, zima 2015.

Izvor: Domino Magazin, 27.Avg.2014, 10:42

A sada su tu i ženske kolekcije za novu sezonu..Prepuna divnih printova, luksuznog veštačkog krzna, haljine novih krojeva – to vam je ukratko kolekcija jesen 2014, zima 2014. brenda Maison Scotch...Pred vama su četiri tematske celine, modne priče inspirsane ledenim detaljima, ženstvenim budoar...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.