Scena seksualnog odnosa mlade glumice i starijeg kolege razbesnela ljude VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 21:40

Scena seksualnog odnosa mlade glumice i starijeg kolege razbesnela ljude VIDEO

Društvene mreže bruje o eksplicitnoj sceni seksualnog odnosa Džene Ortege i Martina Frimena u filmu "Miller's Girl".

Izgleda da je ista izazvala burne reakcije i sve to zbog 30 godina razlike između glumca i glumice.

Džena Ortega i Martin Frimen u filmsom ostvarenju "Milerova devojka" razvijaju i više nego komplikovan odnos, pre svega jer je on njen profesor, a ona je studentkinja.

Iako je u pitanju film, scena odnosa Ortege i Frimena postala je burna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tema na Tviteru, najviše zbog razlike u godinama, navodi Sun.

Kako piše, mnogo je komentara koji nisu pozitivni, a samo neki od njih su i sledeći:

"Samo ću reći da kad je Martin imao 40 godina, Džena je tad tek napunila deset", "Ljudi, ovo je erotski triler, tako da ne znam šta ste očekivali", "Ovo je možda nešto najodvratnije što sam ikad video", "Deda naskočio na dete".

Film "Mierova devojka" je odmah posle debitovanja, 26. januara, proglašen za najgori film godine, a nakon ovih komentara, verujemo da se stanje neće promeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.