Saznao da ga žena vara na najbizarniji način: Prevarila me je sa mojim rođenim bratom

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 08:14

Saznao da ga žena vara na najbizarniji način: "Prevarila me je sa mojim rođenim bratom"

Džejk se pojavio u radio-emisiji "Keri i Tomi“ kako bi ispričao svoju bizarnu priču i ostavio sve u šoku.

Stotine ljudi je ostalo zapanjeno nakon što je muškarac po imenu Džejk otkrio da je uhvatio ženu kako ga vara sa njegovim bratom nakon što se obukao kao klovn na rođendanskoj zabavi člana porodice, prenosi Dejli mejl.

Džejk se velikodušno obukao kao klovn na rođendanskoj zabavi svog bratanca nakon što se njegov brat, koji je trebalo da igra ulogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznenada razboleo.

Njegova sada već bivša supruga počela je da ga "pipa i pipa“ dok je bio obučen kao klovn misleći da je ispod maske brat i tako je njihova afera razotkrivena.

Nakon što je Džejkova žena priznala preljubu, suočio se sa bratom i porodicom, čiji su mu članovi priznali da znaju šta se dešava iza njegovih leđa. Džejk se pojavio u radio-emisiji "Keri i Tomi" kako bi ispričao svoju bizarnu priču, ostavivši voditelje i slušaoce u šoku.

Žena mu je sve priznala

"Pre dve do tri godine, moj brat se razboleo, a trebalo je da se oblači kao klovn za rođendansku zabavu svog sina. Uskočio sam u tu ulogu umesto njega i tako sam saznao da me bivša žena vara. Prišla mi je i počela da me dodiruje i pipa i izgovara ime mog brata, a kada sam skinuo masku s lica, pala joj je vilica. Ona je rekla: 'Nisi ti brat', a ja sam rekao: 'Ne, nisam“, ispričao je.

Džejk je pobegao sa žurke, ali ga je bivša žena sustigla i sve priznala.

"Pratila me je i rekla mi da to traje već neko vreme. Suočio sam se sa bratom i porodicom i svi su znali za to", istakao je on.

Njegova tužna priča izazvala je simpatije kod slušalaca, koji su oštro osudili njegovu bivšu suprugu i porodicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.