Saznala za prevaru tik pred venčanje: Naišla na verenika na sajtu za upoznavanje i to sa istim polom

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 14:52

Saznala za prevaru tik pred venčanje: Naišla na verenika na sajtu za upoznavanje i to sa istim polom

Saznala je samo 26 dana pre venčanja, zbog čega ga je otkazala, a mnogi su joj rekli da je "dobro prošla, jer je bolje da saznaš da te neko vara pre venčanja nego kada si već udata“.

"Otkazala sam svoje venčanje jer sam našla svog, sada bivšeg verenika, na sajtu za odrasle. Trebalo je da bude veliko venčanje sa 101 gostom iz Amerike. Ali neki znaci upozorenja su počeli da se pojavljuju i počela sam da istražujem. Ne znam da li sam našla ono što sam želela, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretpostavljam da jesam", rekla je devojka pod imenom Lila Li na društvenoj mreži TikTok.

Zbog toga je, kaže, otkazala venčanje samo 26 dana pre zakazanog datuma.

Ona i njen verenik su u vezi bili tri godine, a poslednjih godinu dana su bili vereni i njihove porodice su se odlično slagale. Ali, kada joj je predložio da imaju otvorenu vezu pre venčanja, to joj je bilo previše i otišla je kod drugarice na nedelju dana da se smiri. Međutim, jednog dana je trebalo da ode da uradi nešto na svom kompjuteru, pa se vratila kući.

"Upalila sam kompjuter i videla da ima dosta stvari u smeću, naravno kliknula sam da vidim o čemu se radi. Sve je to bila obrisana istorija posete sajtu za upoznavanje", rekla je ona u videu.

Nakon toga se vratila kod prijateljice i počele su da istražuju lokaciju. Nigde nisu mogli da nađu njegovu sliku, pa su otišle ​​da vide da li ima nešto u delu gde muškarci traže muškarce.

Nedugo zatim jedna fotografija joj je bila poznata. Prepoznala je njegov deo tela i novu posteljinu koju je nedavno kupila za njihovu spavaću sobu.

"Ti čaršafi su bili novi, tako da nije reč o nečemu starom, već o jednoj vrlo svežoj aferi", ekla je ona.

Spoznaja ju je šokirala i ubrzo je pozvala svog verenika da ga pita o čemu se radi. Počeo je da joj nudi neke izgovore, ali ništa nije moglo da je smiri, te je raskinula.

Njena priča je postala viralna na TikToku, gde ju je videlo nekoliko miliona ljudi. Mnogi su joj rekli da je dobro prošla jer je bolje da saznaš da te neko vara 26 dana pre venčanja, nego 26 dana posle, piše Miror.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.