Savremeni Pol Njumen i Džoan Vudvord: Rajan i Blejk su novi zlatni par Holivuda

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savremeni Pol Njumen i Džoan Vudvord: Rajan i Blejk su novi "zlatni par Holivuda"

Glumački par Blek Lajvli i Rajan Rejnolds žive "filmsku" ljubav već godinama, a evo zašto su oni "zlatni" holivudski par.

Teško da ćete danas u svetu poznatih uspeti da pronađete još neki par poput Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa, kao što su recimo nekada bili Džoan Vudvord i Pol Njumen.

Lepi, mladi, u srećnom su braku od 2012. godine, imaju dve ćerke i ozbiljne karijere... Veza bez skandala, reklo bi se dobar, stabilan brak. Bez "bljutavih" izliva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nežnosti po društvenim mrežama, što je pravo osveženje u današnje vreme.

Blejk je nedavno gostovala u emisiji "Good Morning America", da bi promovisala svoj novi film 'All I See Is You', a usput je ispričala i poneki detalj iz privatnog života.

Lepa glumica misli da je velika prednost to što su oboje iz iste branše, da je to ono što njihov brak čini čvršćim.

14 awesome parenting moments from blake lively and ryan reynolds https://t.co/0F65Y9RGBZ pic.twitter.com/jHGLwZYXzH

"Generalno, divno je kad imate nekoga ko razume čime se bavite. To je naročito važno jer nas posao ponekad dovede u čudne situacije - morate glumiti da ste u braku sa nekim drugim, ume da bude uvrnuto i neprijatno", rekla je ona i dodala:

"To nikad nije sasvim jednostavno, čak ni kad ste oboje u istom poslu, čak ni kad oboje to radite."

Uz to, oni dele i sličan smisao za humor, pa tako Rejnolds često ima beskrajno simpatične tvitove, od kojih su mnogi i na račun porodičnog života.

Tako je, recimo, čestitao rođendan svojoj predivnoj ženi...

I isekao je sa slike.

Happy Birthday to my amazing wife. pic.twitter.com/7vulMXqOdp

Ipak, Blejk se uopšte ne uzbuđuje oko toga.

"Na sreću, izgubila sam lozinku za Tviter pre izvesnog vremena, tako da nisam u toku. Svi me stalno zapitkuju nešto u vezi sa njegovim tvitovima. Izgleda da je prilično duhovit", zaključila je, ništa manje duhovito, lepa glumica.

VELIKI ČOVEK NEJMAR: Slavni fudbaler ispunio želju teško bolesnoj devojčici (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.