Saša Mirković: Ova tragedija treba da nas ujedini

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 08:40

Saša Mirković: "Ova tragedija treba da nas ujedini"

Poslednjih dana, građani Beograda suočavaju se s kontinuiranim blokadama glavnih saobraćajnica od strane pojedinaca koji tvrde da se bore protiv nasilja.

Međutim, sve veći broj svedoka i javnih ličnosti sugeriše da se iza ovih protesta kriju skriveni motivi, a žrtve masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, kao i u selima u okolini Mladenovca, su na najbrutalniji način zloupotrebljene.

Javnost je nedavno bila svedok javnog iznošenja stavova pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jelene Karleuše o ovom pitanju, nakon čega je postala meta psihičkog nasilja pojedinaca. U vezi sa svim tim, najuspešniji producent na Balkanu, direktor i vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković, se oglasio na svom Instagram profilu, iznoseći svoje mišljenje o svim ovim događajima. Njegovu objavu prenosimo u celosti:

"Pošto danima napadate Jelenu Karleušu zbog ličnih stavova na koje svi imamo pravo, osećam potrebu da se oglasim kao pre svega čovek koji radi kao producent i sa pevačima i sa glumcima. Prvo, niko nema pravo da osporava ničiji uspeh, a kako glumci imaju uspeh i karijeru, tako je imaju i pevači i reditelji i producenti i muzičari kao i svaka druga profesija. Ovo sve što se dešava je sve samo nije “borba protiv nasilja” koju su sproveli političari opozicije koristeći momenat tragedija za koji se znaju krivci, a to sigurno nisu ljudi koje prozivate. Kakve veze ima Aleksandar Vučić sa tim da li je neko vaspitavao i učio dete da koristi pištolj? O čemu vi pričate i lažete narod i pokušavate da podrijete državu u ovom momentu kada nam na svaki način otimaju Kosovo i Metohiju? Drugo Jelena je apsolutno u pravu kad kaže da pevače ne voli narod? Jel to znači da su oni niža rasa? Ajde prestanite svi da se glupirate. Suština priče je sledeća: Vučića pokušava opozicija da oslabi da bi ga stranci primorali da potpiše KiM. Koristi se trenutak tragedije koja je zadesila Srbiju i pre svega žrtve i njihove porodice da bi se politički lešinarilo i otimalo. Meni to dođe na isto kao i ratno profiterstvo. Molim sve svoje prijatelje i drugove da ne nasedaju i ne daju podršku podrivanju Srbije. Sa druge strane zahtevam od predstavnika vlasti i svih pravosudnih organa da najstrože kazne MONSTRUME za ono što su učinili nedužnoj deci i zavili porodice u crno. Ova tragedija treba da nas ujedini da budemo jedinstveni u tome da se učini sve da se to nikada više ne desi i da očuvamo državu svih nas – našu Srbiju! Srbija – mislite o tome…"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.