Sarajevo traži Betmena

Izvor: Domino Magazin, 26.Jan.2011, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo traži Betmena

Konkurs za posao dali građani bosanske prestonice kako bi se rešili kriminala i nasilja

Građani Sarajeva su raspisali konkurs za posao. Traže - Betmena. Oglas je objavljen na portalu market.ba a traži se 1 izvršitelj sa iskustvom.

"Sve učestalije pucnjave, ranjavanja, ubistva i bacanja bombi od našeg grada su stvorile veoma nesigurno mesto za život. Zbog nezainteresovanosti struktura čiji je posao da ovaj riješe, Mi, građani ovog grada smo primorani da zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << tražimo na drugi način", piše u oglasu.

Da biste se prijavili potrebno je da imate 3 do 5 godina iskustva u obavljaju poslova sličnih Betmenovim, VSS, poznavanje borilačkih veština i loše pregovaračke veštine, kao i vlastito vozilo.

Sarajevo za uzvrat nudi veliku stopu kriminala, stalni radni odnos i mogućnosti zaposlenja rođaka.

Dobra fora, ali mi mislimo da im je to samo trik kako bi im došla i nova Catwoman.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.