Sara Jo ostvarila san; Strastveni poljubac obeležio početak uspešne karijere FOTO

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 11:03

Sara Jo ostvarila san; Strastveni poljubac obeležio početak uspešne karijere FOTO

Srpska pevačica i zvezda u usponu Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nedavno je izdala prvi album pod nazivom "Bez kontrole", a kako je nedavno istakla na društvenim mrežama, za nju je ovo ostvarenje sna.

Promociji albuma prisustvovale su zvezde sa naše javne scene i to iz različitih sfera umetnosti. Pored pevača, imali smo priliku da vidimo i poznata lica iz glumačkog sveta, ali i sveta modne industrije.

Glumica Milena Radulović, manekenke Sofija Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Danijela Dimitrovska, pevačice Seka Aleksić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević samo su neka poznata lica koja su se pridružila slavlju Sare Jovanović.

Takođe, ne bi trebalo izostaviti ni emotivni trenutak kada je slavu na crvenom tepihu ukrao poljubac između Sare i njenog dečka - koreografa Žiga Sotlara, koji je najavio početak uspešne pevačke karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.