Sara Džesika Parker se rastužila zbog izjave Kim Katral: Slomljeno mi je srce

Izvor: B92, 03.Feb.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Džesika Parker se rastužila zbog izjave Kim Katral: "Slomljeno mi je srce"

Američka glumica Sara Džesika Parker izjavila je da je veoma povređena izjavom Kim Katral da njih dve nikada nisu bile prijateljice dok su snimale seriju "Seks i grad".

"Mi nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolege i na neki način to je najzdraviji odnos zato što tada imaš jasnu granicu između profesionalnog života i privatnog", kazala je Kim Katral britanskom novinaru Pjersu Morganu.

Nakon ove izjave, mediji su pokušavali da dođu do glumice Sare Džesike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parker kako bi prokomentarisala izjavu svoje koleginice koju je dala u televizijskoj emisiji.

"Slomljeno mi je srce. Mislim na to cele nedelje. To je veoma uznemirujuće za mene, zato što to nije način na koji se ja sećam našeg odnosa. Miislim da nas je povezalo iskustvo. To je bilo profesionalno iskustvo, ali je postalo lično jer je trajalo godinama", kazala je Sara te potvrdila da ju je žestoko povredila ova izjava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.