Sara Džesika Parker otkrila zašto nije želela da snimi 18+ scene u seriji Seks i grad VIDEO

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 08:16

Sara Džesika Parker otkrila zašto nije želela da snimi 18+ scene u seriji Seks i grad VIDEO

Obožavatelji hit serije Seks i grad vrlo dobro znaju da su se na početku serije sve glumice u jednom trenutku skinule – osim Sare Džesike Parker.

Zvezda serije je u nedavnom intervjuu sa Hauardom Sternom objasnila zašto je to odbila. Ona je otkrila da je u početku oklevala da potpiše ugovor jer nije želela da snima golišave scene.

"Mislila sam da je scenario zaista zanimljiv, uzbudljiv, drugačiji i svež, a nikada nisam videla tako nešto“, rekla je ona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Moja jedina briga je bila to što se jednostavno nisam osećala udobno gola i sumnjala sam da će to biti deo serije iako nije bila u pilotu", dodala je ona.

Zatim je izjavila da joj je kreator serije Daren Star rekao: "Onda nemoj to da radiš. Imaćemo druge glumce, ako im je prijatno da to rade, oni će to da rade, ali ti ne moraš."

"Mislim da mi nikada nije bilo prijatno da se eksponiram na taj način“, rekla je ona i pojasnila da takve scene nije želela da snima jer je stidljiva.

"Nikada nisam osuđivala nikoga ko to radi. Nije to bilo pitanje morala", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.