Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2020, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sansa Stark je trudna – Sophie Turner i Joe Jonas čekaju prvo dete

Sansa Stark je trudna, odnosno izgleda da glumica Sophie Turner i njen suprug Joe Jonas čekaju prvo dete. Us Weekly piše kako imaju proverenu informaciju da je zvezda Igre prestola u drugom stanju sa suprugom Joe Jonasom. Par se venčao prošlog maja u Las Vegasu i to u prisustvu Elvisovog imitatora. Kako drugačije? Mesec dana […] The post Sansa Stark je trudna – Sophie Turner i Joe Jonas čekaju prvo dete appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

U dom zvezde "Igre prestola" stižu rode: Par još ćuti o tome

Izvor: B92, 13.Feb.2020

Sansa Stark u "Igri prestola", odnosno popularna Sofi Tarner očekuje sa svojim suprugom Džoom Džonason prvo dete...Par koji se venčao u Las Vegasu prošle godine je izjavio da su "veoma uzbuđeni što će postati roditelji", naveo je izvor za "Just Jared"...Tarnerova i Džonas još sve drži u tajnosti,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.