Samo tri dana do Sretenja: Tea Tairović i Saša Matić za najluđu žurku na Kopaoniku

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 16:45

Samo tri dana do Sretenja: Tea Tairović i Saša Matić za najluđu žurku na Kopaoniku

Spremite se za nezaboravan vikend, jer je odbrojavanje za najluđu žurku za Sretenje je počelo!

Samo još 3 dana nas dele od spektakla koji će se odigrati na najpopularnijoj zimskoj destinaciji, u okviru festivala Kopaonik Music Week, u Event Hall-u hotela GRAND, na Kopaoniku.

Za sve ljubitelje dobre zabave i nezaboravnog provoda, 15. i 16. februara rezervisani su za dva nezaboravna koncerta na kojima će zablistati neke od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nizu je Tea Tairović koja će zapaliti atmosferu u ČETVRTAK 15. FEBRUARA, dok će nas Saša Matić svojom energijom i poznatim hitovima razgaliti naredne večeri, u PETAK 16. FEBRUARA.

Očekuje se usijana atmosfera i luda žurka do duboko u noć uz najpoznatije izvođače i sjajnu produkciju SKYMUSIC-a, koja će dodatno upotpuniti nastupe ovih mega zvezda. Ako još niste obezbedili svoje ulaznice, sada je vreme, a sve detalje možete naći na musicweek.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samo tri dana do Sretenja: Tea Tairović i Saša Matić za najluđu žurku na Kopaoniku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 11:34

Spremite se za nezaboravan vikend, jer je odbrojavanje za najluđu žurku za Sretenje je počelo!..Samo još 3 dana nas dele od spektakla koji će se odigrati na najpopularnijoj zimskoj destinaciji, u okviru festivala Kopaonik Music Week, u Event Hall-u hotela na Kopaoniku...Za sve ljubitelje dobre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.