Salma Hajek u kostimu; pratioci poručuju - srušićeš Internet  FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 16:03

Salma Hajek u kostimu; pratioci poručuju - "srušićeš Internet" FOTO

Opis fotografije bio je povezan sa filmom o kojem se trenutno najviše govori...

Slavna glumica Salma Hajek postavila je fotografiju na svoj Instagram profil kako uživa na bazenu i piću, ali slavu je poneo njen kupaći kostim. Jednodelni crni kostim je istakao njene obline, a kupaći ispod grudi imao natpis "Original Guči".

Pored fotografije stoji opis: "Ovo nije moj kostim za film "Gučijevi", ali ipak toplo preporučujem", napisala je glumica koja u filmu "Gučijevi" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tumači lik Pine Aurijeme, proročice i nekada bliske prijateljice Patricije Guči.

Mnogi su komentarisali da odlično izgleda, a jedan od glumicinih pratilaca na Instagramu duhovito se osvrnuo na veličinu njenih grudi i napisao: "Sve su veće iz dana u dan".

Takođe bilo je i onih koji su joj napisali da će "srušiti Internet". i da "savršeno izgleda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.