Salma Hajek stigla u Beograd sa ćerkom

Izvor: B92, 12.Avg.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salma Hajek stigla u Beograd sa ćerkom

Holivudska glumica Salma Hajek je doputovala u Beograd, gde će snimati svoj novi film “Everly”!

Salma Hajek dolazi u Beograd

Ona je nešto posle 14 časova sletela privatnim avionom na aerodrom “Nikola Tesla”, a sa sobom je dovela ćerku Valetinu. Salma je pravo sa aerodroma otišla u “Pinkov” studio u Šimanovcima, gde će obići set i studio u kojem će se mahom ekranizovati ovo horor ostvarenje, prenose beogradski mediji.

Snimanje filma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “Everly”, koje će trajati pet nedelja, trebalo bi da počne za nekoliko dana. Ono što je zanimljivo, jeste da su svi ostali glumci u filmu, osim Salme, Japanci. To i ne čudi, pošto ovo ostvarenje govori o Jakuzama (japanskoj mafiji).

Da podsetimo, Salma Hajek će igrati unesrećenu ženu koja je zatvorena u svom stanu. U klaustrofobičnom ambijentu, Hajekova će se braniti od plaćenih ubica koje je poslao njen bivši suprug, inače ozloglašeni šef mafije.

Udata je za francuskog biznismena Fransou Anrija Pinoa, čije je bogatstvo procenjeno na 15 milijardi dolara. Salma je ovom bogatašu rodila ćerku Valentinu Palomu, koja ima pet godina.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salma Hajek stigla u Beograd sa ćerkom

Izvor: B92, 12.Avg.2013

Holivudska glumica Salma Hajek je doputovala u Beograd, gde će snimati svoj novi film “Everly”!..Salma Hajek dolazi u Beograd..Ona je nešto posle 14 časova sletela privatnim avionom na aerodrom “Nikola Tesla”, a sa sobom je dovela ćerku Valetinu. Salma je pravo sa aerodroma otišla u “Pinkov”...

Nastavak na B92...

Salma Hajek stigla u Srbiju

Izvor: Press, 12.Avg.2013

Glumica je oko 14 sati sletela privatim avionom na aerodrom "Nikola Tesla" u društvu ćerke... U filmu, Hajekova igra ženu koja zatvorena u svom stanu mora da se izbori sa plaćenim ubicama koje šalje njen bivši suprug, mafijaš... Za sada se ne zna koliko će glumica ostati u Srbiji a snimanje...

Nastavak na Press...

Salma Hajek nasmejana i srdačna stigla u Beograd

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2013

POZNATA svetska glumica Salma Hajek stigla je u ponedeljak u Beograd. Holivudska zvezda sletela je privatnim avionom na aerodrom “Nikola Tesla” oko 13.30, a kroz VIP ulaz, zajedno sa petogodišnjom ćerkom Valentinom Palomom, prošla nekoliko minuta posle 14 sati.Salma se, dok je izlazila, osmehivala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.