Šakira je zbog njega odbila legendarnog holivudskog glumca: Vole da provode vreme zajedno

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 16:38

Šakira je zbog njega odbila legendarnog holivudskog glumca: "Vole da provode vreme zajedno"

Bliski izvori tvrde da su se Šakira i Luis Hamilton prilično zbližili otkako je pevačica viđena na njegovoj jahti, a kružile su i glasine da je za nju zainteresovan Tom Kruz.

Nakon raskida sa Žerarom Pikeom, pevačica Šakira postala je pravi ulov, a nekoliko poznatih muškaraca bacilo je oko na nju. Holivudski glumac Tom Kruz je navodno zainteresovan za nju, ali izgleda da Šakira nije uživala u njegovom prisustvu. Međutim, to nije bio slučaj sa vozačem Formule 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Naime, 38-godišnji Luis Hamilton i Šakira su u poslednje vreme veoma bliski, a to je potvrdio i njima blizak izvor.

"Vole da provode vreme zajedno i trenutno su u toj fazi "upoznavanja“, zanimljivo je i flertujuće“, kaže izvor.

Glasine o tome kako će biti savršen par krenule su još u maju kada je pevačica viđena sa njim na jahti.

Paparaci su uhvatili 46-godišnju Šakiru kako se ukrcava na jahtu ispred svoje vile u Majamiju, kojoj su se pridružili poznati vozač Formule 1 i nekoliko prijatelja, samo nekoliko sati nakon što su zajedno ručali u restoranu. Ali navodne Luisove devojke, 24-godišnje Džulijane Nale, nije bilo nigde na vidiku, što mu, sudeći po fotografijama, nije nimalo smetalo jer se dobro zabavljao sa Šakirom.

Pevačica je nedavno bila na trci Formule 1 u Barseloni, gde se takmičio i Luis, a glasine o njima su nakon toga postale sve glasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.