Šakira i Pike u klinču: Nakon tuče reagovala i policija FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 18:47

Šakira i Pike u klinču: Nakon tuče reagovala i policija FOTO/VIDEO

Žerar Pike nedavno je prvi put posle razvoda od Šakire otišao u SAD da vidi decu. Međutim, ovaj odlazak u Majami neće baš nositi u najlepšem sećanju, uzimajući u obzir da se fizički obračunao sa Šakirinim bratom Toninom Mebarakom prošlog vikenda.

Šakira je nedavno postala stanovnica Sjedinjenih Američkih Država. Uz dogovor sa Pikeom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju.

Naravno, Pike ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vikend proveli su u Majamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Šakira između dvoje bivših ljubavnika nastao je potpuni haos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Šakirin brat Tonino i usledio je fizički obračun.

Detalje je preneo Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima.

“Šakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom udario Pikea pokušavajući da zaštiti svoju sestru”, kaže Veronika Basto.

Ona je potom iznela i detalje:

“Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podneo prijavu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.