Sajam cveća - praznik za oči

Izvor: Prva.rs, 17.Mar.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam cveća - praznik za oči

Proleće je pravo vreme da se sretnu izlagači i ljubitelji hortikulture i razmene informacije u vezi sa uzgajanjem cveća i pravilnim održavanjem. Sve zainteresovane posetioce očekuje velika ponuda rezanog i saksijskog cveća, grnčarskih proizvoda, kao i ikebana od sušenog cveća i voća. Ljubitelji ukrasa moći će da pronađu i veliki izbor dekorativnog materijala za saksije i cvetne aranžmane.
Posetioci imaju priliku da posete manifestaciju svakog dana, u toku trajanja, od 10 do 22 sata.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Sajam cveća u Delta City-ju

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Mar.2014

Tradicionalno, i ovog proleća u atrijumu šoping-mola Delta City, posetioci imaju priliku da posete Sajam cveća, koji se održava od 17. do 23. marta. Proleće je pravo vreme da se sretnu izlagači i ljubitelji hortikulture i razmene informacije u vezi .. Pročitaj članak The post Sajam cveća u Delta...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.