Sahranjena majka Melanije Tramp: Bivša prva dama održala potresan govor FOTO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 22:36

Sahranjena majka Melanije Tramp: Bivša prva dama održala potresan govor FOTO

U Palm Biču, na Floridi, danas je sahranjena majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, Amalija Knavs koja je preminula 9. januara u 79. godini.

"Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines i meni bila je bezgranična. Svog unuka Barona obasipala je ljubavlju, brigom i nepokolebljivom odanošću", rekla je supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa na komemoraciji, prenosi Foks njuz.

Dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je njena majka bila veoma ponosna kada je Tramp postao predsednik SAD i dok je ona "krenula u veliku odiseju, putujući širom sveta kao prva dama".

"Moj otac, moja sestra, Baron, Donald i ja zauvek ćemo pamtiti odjeke našeg smeha koje smo delili sa našom voljenom Babi na porodičnim večerama i putovanjima. Nijedna tema nije bila zabranjena", rekla je Melanija.

Melanija Tramp je sponzorisala imigraciju svojih roditelja u Sjedinjene Američke Države, a oni su položili zakletvu da postanu građani u Njujorku 2018. godine, dok je Tramp bio predsednik. Slovenački imigranti, bivši prodavac automobila i radnica u tekstilnoj fabrici, imali su dozvolu za stalni boravak u SAD.

Porodica Knavs živela je u ruralnom industrijskom gradu Sevnici u Sloveniji koja je tada bila deo nekadašnje Savezne federativne republike Jugoslavije (SFRJ).

Melanija Knavs je srednju školu pohađala u Ljubljani, a kada je počela da se bavi manekenstvom promenila je ime u Melanija Knaus.

Ona se preselila u Njujork 1996. godine, Trampa je upoznala dve godine kasnije, a venčali su se 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sahranjena majka Melanije Tramp: Donald se zbog pokojne punice žestoko posvađao sa sudijom

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2024, 00:09

Bivša prva dama Melanija Tramp oplakivala je svoju majku Amaliju Knavs na privatnoj sahrani na Floridi u četvrtak ujutro.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.