Saga se nastavlja: Supruga Kevina Kostnera se iselila iz njihove vile, uselila se u kuću posluge

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 08:23

Saga se nastavlja: Supruga Kevina Kostnera se iselila iz njihove vile, uselila se u kuću posluge

Uskoro bivša supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, zvanično se iselila iz njihovog zajedničkog doma, ali nije otišla daleko.

Naime, ispred doma slavnog para u Santa Barbari u Kaliforniji, čiji je bračni brodolom poslednjih meseci punio medijske stranice, primećeni su veliki kamioni u pokretu, a to je podstaklo spekulacije da se Baumgartner seli usred njihovog razvod braka.

"Kristin prima pravne savete prema predbračnom ugovoru i napušta porodičnu kuću“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je izvor za People, dodajući da će ona "odseti u manjoj kući na imanju koja je korišćena kao smeštaj za osoblje“. Izvor blizak paru otkrio je da je ovo "privremeno rešenje" i da ona "još uvek traži drugu kuću".

Kako je otkrio izvor, Kristin se odlučila na ovaj korak kako ne bi poremetila živote svoje dece, koja se na jesen vraćaju u školu. Kristin se trudi da sve bude što je moguće normalnije. Njen jedini fokus su deca“, rekao je izvor. Gomile kartonskih kutija, verovatno ispunjenih njenim stvarima, bile su naslagane oko kamiona parkiranih kod kuće.

Nije poznato da li je bivši par bio prisutan na dan preseljenja, a 68-godišnji Kostner verovatno i dalje odmara u Aspenu sa svoje troje dece. Selidba je organizovana tri dana pre nego što je 49-godišnja Kristin morala da napusti njihovu porodičnu kuću. Naime, ranije ovog meseca, sudija je naložio da ona mora da napusti dom do 31. jula, poštujući uslove njihovog predbračnog ugovora, koji je potpisan 2004. godine.

Sudija je kasnije presudio da je bivšoj manekenki bila potrebna saglasnost njenog bivšeg partnera pre nego što iznese sve stvari, osim svojih ličnih stvari, iz njihovog doma. Kostner je na sudu rekao da se plaši da bi ga Kristin, koja je podnela zahtev za razvod u maju, "opljačkala“.

U sudskim dokumentima, prenosi Page Six, Kostner je rekao da je Kristin pokazala uznemirujuću tendenciju u poslednjih nekoliko meseci, i pre i posle razlaza, da raspolaže svojom imovinom bez njegovog znanja ili saglasnosti, posebno od kada je ovaj slučaj podnet.

Pored pitanja uslova života, sudija je ranije ovog meseca presudio da glumac svojoj bivšoj supruzi mora da plaća 129.755 dolara mesečno alimentacije, a takođe mu je naložio da pokrije 200.000 dolara advokatskih troškova i 100.000 dolara troškova forenzike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.