Sada se umešala i Ronaldova majka, konačno progovorila o vezi svog sina

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 09:24

Sada se umešala i Ronaldova majka, konačno progovorila o vezi svog sina

Sve su glasnija šuškanja o krizi u ljubavnoj vezi između fudbalera Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez, a tišinu o ovim nagađanjima odlučila je da prekine Ronaldova majka, Maria Dolores Aveirio.

Kako se pojavila na otvaranju radnje u portugalskom gradu Funchalu, Dolores nije mogla da izbegne hordu novinara koji su je upitali za ljubavno stanje svog sina.

"Sve je to laž. Svaki par se svađa, ali ono što je napisano je laž", rekla je Dolores novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Takođe, Ronaldova majka je još jednom negirala tvrdnje šire javnosti da je njen odnos sa sinovljevom izabranicom upitan, te da je celokupna priča oko "zle krvi" među njima dvema izmišljena.

"Ona je dobra devojka i velika podrška Kristijanu", rekla je jednom prilikom za strane medije.

Da ljubav između Georgine i Ronalda još uvek cveta, nedavno je potvrdila i sama lepotica na Instagramu.

"Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire, a idioti veruju", napisala je ona nakon šuškanjao potencijalnoj ljubavnoj krizi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.