Sada isplivali i komentari Džoa Rogana o polnom organu Anđeline Džoli

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 11:45

Sada isplivali i komentari Džoa Rogana o polnom organu Anđeline Džoli

Kontroverza Spotifaja u vezi sa voditeljem Džoom Roganom, koji sa striming platformom navodno ima ugovor od 100 miliona dolara, daleko je od kraja.

Nova tema na Tviteru koja je postala viralna usmerena je na voditelja podkasta koji je izgovara pogrdne komentare o slavnim ličnostima poput Anđeline Džoli i Loren Sančez, kao i o trans osobama i Azijatima.

Nil Jang povukao svoju muziku zbog "širenja lažnih vesti o vakcinama" – oglasio se Spotifaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Vidim da kruži mnogo najgorih komentara Džoa Rogana iz 2010-ih", napisao je Aleks Paterson, iz organizacije "Media Matters for America", koji za samog sebe kaže da pomno prati Džoa Rogana, na Tviteru u ponedeljak, u temi koja ima više od 15.000 lajkova.

"Plaćen sam da slušam njegov podkast i želim da podsetim ljude da se nije promenio", dodao je Peterson.

Džo Rogan podelio poznate - Šeron Stoun: "Opasan idiotizam"; drugi poručuju: "Samo tako nastavi"

U kompilaciji nedavnih klipova iz emisija "Joe Rogan Experience" voditelj grubo komentariše intimne delove tela Anđeline Džoli i devojke Džefa Bezosa Loren Sančez, za koju je još rekao da je "ženski predator".

Ostale primedbe upućene su na to da voditelj imitira stereotipni kineski naglasak i tvrdi da mnogi trans ljudi zapravo nisu trans, već traže pažnju.

Glumac više ne podržava Džoa Rogana: "Nisam znao da je koristio reč – cr**uga"

Najnovije kritike na račun voditelja dolaze nakon što su Nil Jang, Džoni Mičel i još neki umetnici napustili Spotifaj zbog bojkota komentara Džoa Rogana i njegovih gostiju u emisiji koji su uključivali neutemeljene tvrdnje u vezi sa kovidom 19.

Zatim je usledilo otkriće da je Rogan često koristio reč "cr**uga" u prošlim epizodama svog podkasta, i da je Spotifaj diskretno uklonio sporne epizode "The Joe Rogan Experience".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.