Sad si jedan od anđela: Emotivna objava sestre Stevana Jelovca

Izvor: B92, 07.Dec.2021, 15:56

"Sad si jedan od anđela": Emotivna objava sestre Stevana Jelovca

Srpski košarkaš Stevan Jelovac preminuo je u 33. godini od posledica moždanog udara, a njegova sestra oglasila se na društvenim mrežama.

Jelovcu je pozlilo na treningu 14. novembra i odmah je hospitalizovan, a uprkos tome što se borio, nažalost nije uspeo da dobije ovu utakmicu.

Od njega su se oprostili mnogi srpski košarkaši, evropski klubovi, košarkaške institucije.

Srceparajuća poruka AEK-a nakon smrti Jelovca

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sva ta tuga ne može da se meri sa onim što oseća njegova porodica. Njegova sestra Sara, za koju je posebno bio vezan, verovala je da će Stevan izdržati, a njena emotivna objava dok se Jelovac još borio za život rasplakala je Srbiju.

Nažalost, Stevan nije izdržao, a Sara se od njega oprostila uz tužan video koji je AEK objavio u sećanje na Jelovca, kao i uz emotivne reči.

"Ljubavi moja, znam da si sada jedan od anđela... Volim te najviše na svetu", napisala je Sara Jelovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.