Sad je druga osoba: Bila sam jako ružna dok nisam dala 30.000 dolara za novo lice FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 20:48

Sad je druga osoba: "Bila sam jako ružna dok nisam dala 30.000 dolara za novo lice" FOTO/VIDEO

Mia Dio je influenserka iz Majamija koja ima 22 godine, a izgled je drastično promenila pomoću plastičnih operacija na koje je potrošila bogatstvo.

Na Tiktoku se proslavila objavljivanjem komičnih sadržaja na temu lepote i ima pet miliona pratilaca, takođe je popularna i na drugim platformama, pa je odlučila da ispriča kojim se sve estetskim zahvatima podvrgla. Ova tema više nije tabu kao nekada, pa se sve više poznatih i popularnih ličnosti "usuđuje" da se "ogoli" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred svetom.

Na operacije i značajno ulaganje u fizički izgled odlučila se jer se osećala "ružno", a do sada je potrošila više od 30.000 dolara - stavljala je filere u usne, navlake na zube, ubrizgavala je botoks, povećala grudi i operisala nos.

Kako kaže, sada je puna samopouzdanja, a pratiocima je poručila da plastična hirurgija i kozmetički zahvati nisu rešenje za sve probleme sa samopouzdanjem, ali da mogu da pomognu, kao njoj.

Mlada Amerikanka danas izgleda kao druga osoba, a pogledajte video-snimak koji je objavila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.