Sablasna utvara na Čarlsovom krunisanju zaprepastila sve: Nije reč o svešteniku VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 10:28

Sablasna utvara na Čarlsovom krunisanju zaprepastila sve: "Nije reč o svešteniku" VIDEO

Jedna osoba je posebno privukla pažnju gledalaca kunisanja Kralja Čarlsa III proteklog vikenda, a radi se o muškarcu obučenom u crnu odoru sa kapuljačom na glavi i velikim štapom. Izgledao je sablasno, poput Smrti, dok je prolazio Vestminsterskom opatijom.

Kako to obično biva, mnogi su se odmah pitali ko bi mogla biti ta silueta u plaštu, a ubrzo su počele i šale na račun nepoznate osobe, te su mnogi pisali da se radi o samoj Smrti.

Ipak, misterija je rešena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi Daily mail, i dodaje da se radi o crkvenjaku koji ne pripada sveštenstvu, nego pomaže u verskim službama. Otkrila je to sama Vestminsterska opatija nakon što ju je kontaktirao Newsweek magazin.

Tako su odbačene jezive teorije o tome da je Smrt nepozvani gost na krunisanju te se sada zna da se radi o osobi koja pomaže u samoj službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.