Sa njenih bujnih grudi bilo je teško skrenuti pogled: Dža Morent zna najbolje FOTO

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 12:00

Sa njenih bujnih grudi bilo je teško skrenuti pogled: Dža Morent zna najbolje FOTO

Košarkaš Memfisa Dža Morent postao je zvezda društvenih mreža i to sve zbog svoje izjave nakon utakmice.

Da budemo precizniji, Morent je u razgovoru sa atraktivnom sportskom novinarkom KJ Rajt nakon utakmice pokušao da skrene pogled sa njenih bujnih grudi i atraktivnog izgleda.

Kako to obično i biva, mnogobrojni korisnici društvenih mreža primetili su njegov napor, a onda se desilo očekivano...

Fotografije od te večeri dospele su i do društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreža, a na Tviteru su osvanuli i duhoviti komentari mnogobrojnih korisnika.

"Dža se toliko trudi da ne pogleda...Svaka čast", "Kakav fokus, trebalo je izdržati da ne napravi kontakt očima", samo su neki od komentara...

Inače, sportska novinarka Rajt poznata je po svom atraktivnom izgledu, ali i velikoj pažnji muškog pola. Aktivni je član društvenih mreža i rado je viđen gost na sportskim događajima.

Novinarka često izveštava sa terena, a unutar košarkaških krugova važi za najatraktivniju reorterku sa koje je teško skrenuti poglede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.