SUZE SAME TEKU: 92-godišnji deka peva ljubavnu pesmu svojoj ženi na samrti (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE SAME TEKU: 92-godišnji deka peva ljubavnu pesmu svojoj ženi na samrti (VIDEO)

Video koji je zabeležio dirljiv momenat opraštanja starijeg čoveka od svoje umiruće žene postao je viralan.

Kada je Erin Solari postavila video na svoj Fejsbuk profil, nije pretpostavljala da će snimak emotivnog opraštanja između njenih bake i deke doživeti više miliona pregleda za samo tri dana.

Njena baka Laura je u bolnici svesna da joj je ostalo još nekoliko dana života. Te poslednje dane joj olakšava njen suprug Hauard s kojim je braku provela 73 godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << U želji da je oraspoloži, Hauard je pita da li je on najbolji s kojim je bila, a zatim joj peva “You ll Never Know”, pesmu koja je bila veoma popularna 40-ih i 50-ih godina prošlog veka.

Pogledajte video i spremite maramice.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

VIDEO: Supruzi na samrti otpevao ljubavnu pesmu

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2015, 14:25

Video na kom devedesetdvogodišnji Hauard peva serenadu svojoj supruzi Lauri, koja je na samrti, postao je veoma popularan na internetu...Na snimku koji je napravila njihova unuka Erin, može se videti kako suprug peva svojoj ženi pesmu "You'll never know" iz 1940-tih. Video je za manje od deset dana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.