STRAST NA PRVI POGLED: Žene će PASTI ako na muškarcu vide OVO

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAST NA PRVI POGLED: Žene će PASTI ako na muškarcu vide OVO

Iako vole razne osobine, prvo ih privlači ono što vide spolja.

Kad je reč o karakternim osobinama, ženama je kod muškaraca najprivlačniji njihov smisao za humor, dobrota kao i sposobnost udvaranja.

S druge strane, ako govorimo o fizičkom izgledu, većina žena će pasti na mišiće. Mišičavi muškarci imali su više seksualnih partnerki, a oni su ujedno i indikator gena koji povećavaju šanse za uspešnu reprodukciju.

Kad je reč o oblačenju, žene >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su sklonije muškarcima koji nose odeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana. Žene takođe privlače i muškarci sa izraženom vilicom i dubokim glasom.

Izvor: Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.