SPONZORUŠA PRIZNALA: Udala sam se samo zbog para, nikad ga nisam volela!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPONZORUŠA PRIZNALA: Udala sam se samo zbog para, nikad ga nisam volela!

Svi stalno osuđuju sponzoruše, ali one izgleda ne mare mnogo za to. Pročitajte ispovest jedne devojke koja se udala samo zbog para. Evo šta kaže, zašto je to uradila.

"Zdravo svima. Pišem ovo jer još uvek mislim da nisam ništa loše uradila. Sada imam 34 godine, udala sam se sa 24. Došla sam iz manjeg mesta u glavni grad kako bih studirala.

Bilo mi je dosta teško, jer sam sve sama morala da plaćam. Roditelji nisu imali novac za plaćanje fakulteta, stana i hrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa sam morala da radim kako bih mogla sve to da poplaćam. Bilo mi je mnogo teško. Ali htela sam da završim  fakultet.

To mi je bio san. Kako su godine na fakultetu prolazile tako mi je bilo i sve teže, jer moj život je svakim danom hteo sve više. Volela sam da izlazim i da se provodim, ali za to je trebalo dosta love. E za to nisam imala.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nisam htela da izlazim sa momcima pa da mi plaćaju, jer bi me nazivali sponzorušom. Zato sam odlučila da se udam. Da to je bio moj plan. To sam planirala kao i sve ostalo. Nikako ljubav, samo dobra prilika.

Bio je taj jedan dečko koji mi je postao muž, sad je već bivši muž. Izlazili smo neko vreme i on me je zaprosio. Moram priznati da sam dobro to odradila. Sama sebi se divim.

Šta da vam kažem, htela sam više. Evo u ovoj ispovesti barem sam priznala, neki ćute, a ja sam imala hrabrosti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Bio je on dobar prema meni i sve, ali nikad ga nisam volela. Bio je tu samo da me finansira. On je bio lud zamnom. Nisam mogla da se suzdržim i iskoristila sam to maksimalno. Putovanja, pokloni... ma sve je bilo tu.  Bilo mi je rano što se udaje tiče, ali ušla sam u to pa što bude. Trebale su mi pare.

Puklo je to na kraju jer je on hteo da imamo decu, a ja nisam bila spremna za to, a pogotovo to što ga nisam volela. Znam da će me mnogi osuđivati zbog toga, ali takva sam i drugačija ne mogu biti.

Sad sam sama, ali imam posao i dobila sam nešto od razvoda tako da mi je ok. Možda i sretnem nekoga ko će mi se svideti pa će biti drugačije. Sve u svemu treba se snaći. Tako je to u današnje vreme."

Šta vi mislite, da li je došlo takvo vreme da se treba snalaziti na sve načine ili ipak treba slediti svoje srce? Ostavite komentar i podelite svoje mišljenje s drugima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.