S.A.R.S. i Marčelo tuže Narodnjake

Izvor: Domino Magazin, 10.Feb.2011, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. i Marčelo tuže Narodnjake

Muzika ovih grupa je neovlašćeno puštana učesnicima političkog mitinga

Domaći bendovi "S.A.R.S." i "Marčelo i filteri" je najavila tužbe protiv organizatora mitinga Srpske napredne stranke i opozicije održanog u 5. februara ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Muzika ovih grupa je neovlašćeno puštana učesnicima političkog mitinga. Dragan Kovačević iz grupe S.A.R.S. rekao je da je posebno revoltiran zbog činjenice da je taj bend jasno dao do znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << organizatorima da ne želi da učestvuje u bilo kakvom obliku stranačkog promovisanja, tako što je odbio ponudu da svira na mitingu, navodi se u saopštenju koje su "S.A.R.S." i "Marčelo i Filteri" objavili.

"To je sjajan primer dokle ide bahatluk svega i svakoga prema autorima u ovoj zemlji, to je kao da bilo ko može da pozajmi tvoju ženu kad mu je do seksa. Potpuno je neverovatno da neko već u tom istom trenutku kada sa govornice kliče boljem sutra - krade nekoga i nema problem sa tim", kaže Marko Šelić Marčelo.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.