Ruskinja otkrila zašto su Rusi nezainteresovani za Srbe VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 20:03

Ruskinja otkrila zašto su Rusi nezainteresovani za Srbe VIDEO

Ruskinja Aljona, koja trenutno živi u Srbiji, otkrila je na svom Tiktok-u zašto Rusi izgledaju nezainteresovano za komunikaciju sa Srbima.

Kao prvi razlog navela je stres zbog preseljenja. Objasnila je da se većina Rusa nedavno se preselila u Beograd, a razlog nije turističko putovanje.

"To je veliki stres i za komunikaciju ostaje malo snage", istakla je Aljona.

Drugi razlog jeste jezička barijera. Rusi bi možda i želeli više da komuniciraju, ali ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znaju dobro ili engleski ili srpski.

Još jedan razlog jeste to što se nakon događaja u Rusiji, veliki broj Rusa preselio u Beograd. Oni se druže između sebe i zbog toga nemaju preteranu želju za komunikacijom sa Srbima.

Aljona je navela još jedan razlog, a to je da Rusi nemaju kulturu usputnih razgovora na ulici.

"U Rusiji na ulici ne pitamo jedni druge kako su. Ako te pitamo kako si, mi želimo da imamo veliki razgovor. Zbog toga možda mislite da smo zatvoreni", objasnila je Aljona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.