Ruskinja napravila pometnju na OnlyFans-u, ne stidi se da ide bez brusa VIDEO

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 12:28

Ruskinja napravila pometnju na OnlyFans-u, ne stidi se da ide bez brusa VIDEO

Ruska lepotica Renata Valiulina osvojila je OnlyFans, Instagram i TikTok svojim nečuveno dobrim izgledom, ali ima skrivenu ljubav prema borilačkim sportovima i borbi.

"Najlepša devojka na TikToku“ je prelepa ruska manekenka koja voli da pokazuje svoje bokserske veštine u treninzima na društvenim mrežama.

Renatu Valiulinu je šira publika bolje upoznala u novembru 2021, nakon što je dala intervju u jednoj ruskoj emisiji za upoznavanje. Slava Valiuline je neverovatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brzinom porasla od tada, a zadivljujuća brineta voli da objavljuje komedije, ples i modne video-zapise na TikToku.

Na jednom od snimaka čak se može videti njen salto pre nego što zgrabi nešto što izgleda kao mač i osvetnički zamahne njime.

Njen glavni tok prihoda je njena TikTok slava, a odnedavno i njena popularnost na platformi eksplicitnog sadržaja "OnlyFans", na kojoj više otkriva, nego što pokriva.

Niz Renatinih raskošnih slika na svim njenim platformama takođe pokazuje njene avanture širom Sjedinjenih Država, uključujući Kaliforniju, Njujork i Nevadu.

Zahvaljujući tome, uspela je da dobije poslove kao ambasadorka brenda, pre svega za poznati brend ruksaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.