Ronjenje je upravo postalo zanimljivije

Izvor: Domino Magazin, 27.Maj.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronjenje je upravo postalo zanimljivije

Tu je sasvim nova maska

Ispod vode se kriju neke divne stvari. Neverovatne ribe, korali, školjke pa čak i neke vredne sitnice. Recimo amfore ili ostaci starih brodova.

Samo ima jedan problem sa tim. Pa, recimo zato što se nalazi ispod vode.

Ali ne brinite se. Ronjenje je upravo postalo mnogo lakše. I to uz pomoć Easybreath maske koju pravi francuska firma Tribord.

Oni kažu da će olakšati ronjenje čak i potpunim početnicima. Stvar je u disanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Prirodno bi trebalo da udišemo kroz nos i izdišemo na usta, što i radimo kada smo zadihani recimo. A ova maska upravo to i omogućava, zbog čega ćete disati prirodnije i lakše, što je odlično za početnike koji se muče sa disanjem preko disalice.

Uz to, ova maska povećava vidno polje i lako se stavlja. Zapravo toliko je dobra da je dobila nagradu 2014. Oxylane Innovation Awards.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.