Ronaldova klauzula: 70 godina ćutanja o životu fudbalera

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova klauzula: 70 godina ćutanja o životu fudbalera

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo uveo je nesvakidašnju klauzulu ugovora koja sve njegove saradnike i službenike u domaćinstvu obavezuje da moraju 70 godina da ćute o Ronaldovom privatnom životu, objavili su internet portali.

To pravilo glasi da se ništa o Ronaldovom privatnom životu ne može se otkriti 70 godina nakon njegove smrti ili smrti njegovog poslednjeg rođaka.

Većina ljudi je, kako se navodi, verovatno svesna zbog čega bivši igrač Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Mančester Junajteda želi da svoj privatni život drži u tajnosti - pre svega zbog njegovo četvoro dece, a posebno identiteta majke Kristijana juniora.

Ronaldo je poslednjih meseci bio i u centru kampanje koja je u medijima pokrenuta zbog silovanja jedne starlete za koji je optužen portugalski reprezentativac, sada prvotimac torinskog Juventusa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Klauzula u ugovoru: 70 godina ćutanja o Ronaldovom životu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2018

Fudbalska zvijezda Kristijano Ronaldo uveo je nesvakidašnju klauzulu ugovora koja sve njegove saradnike i službenike u domaćinstvu obavezuje da moraju 70 godina da ćute o Ronaldovom privatnom životu, objavili su internet portali.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.