Rod Stjuart o operacijama: Posle zgloba mogu samo na operaciju intimnih delova

Izvor: B92, 04.Nov.2020, 19:57

Rod Stjuart o operacijama: Posle zgloba mogu samo na operaciju intimnih delova

Nakon što je početkom godine morao na hitnu operaciju kolena, poznatog rokera Roda Stjuarta (75) još jedan zahvat, a zvezda se našalila da sledeći put pod nož stavlja svoje intimne delove.

"Kad sve ovo završi, imaću lepu ravnu nogu i moći ću da trčim, a onda idem da sredim svoj penis", izjavio je muzičar za britanski "The Sun".

Na pitanje šta tačno treba da sredi na intimnim delovima, novinaru je, kroz smeh, odgovorio da "gleda svoja posla".

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na operaciju kolena odlučio se kako bi ispravio nogu, ali i rešio bolova prouzrokovanih, kako kaže, posledicama povrede zadobijene na fudbalu, odnosno igranjem na "veoma lošim terenima u Los Anđelesu".

Stjuart je igrao fudbal ceo život i veliki je ljubitelj ovog sporta, te strastveni navijač "Celtic-a", a u svom dvorištu čak je napravio fudbalski teren. Koleno je operisao još u januaru, ali nakon zahvata dugo nije mogao normalno da hoda.

"Koleno je sređeno umetanjem veštačkog dela, ali onda članak nije znao šta se dogodilo, jer jasno je da se iskrivio upravo zbog kolena, pa sam moram na novu operaciju", objasnio je roker.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.