Robi Vilijams priznao: Nema seksa u braku, nekada nismo skidali ruke jedno sa drugog

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 07:07

Robi Vilijams priznao: "Nema seksa u braku, nekada nismo skidali ruke jedno sa drugog"

Robi Vilijams i supruga Ajda Fild otkrili su da se 'ne zamaraju seksom' - i više vole samo maženje.

U zajedničkom intervjuu za britanski medij par je insistirao na izjavama da su istog mišljenja o intimnosti i da su zadovoljni nedostatkom aktivnosti u spavaćoj sobi.

"Svi znaju da posle braka nema seksa. To je jednostavno tako. Morao sam neko vreme da uzimam injekcije testosterona, jer sam zavisnik, ali to je moralo da prestane. Razvili su mi se mišići ramena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i počeo sam da izgledam kao golman. Nije bio dobar izgled. Ali seks kada sam bio na testosteronu je bio neverovatan. I tako je bilo sve vreme. Bili smo nezasitni. To pokazuje koliko smo zaljubljeni jedno u drugo, jer kada sam bio na testosteronu, nismo mogli da skinemo ruke jedno sa drugog“, priznao je Robi u intervjuu za The Sun.

"Nedostaje mi. Bilo je zabavno. Sada, ponekad kada sedimo zajedno na kauču, Ajda može da se okrene prema meni i kaže – trebalo bi da imamo seks. A ja sedim tamo, jedem mandarinu i samo sležem ramenima. Pa znaš, ponekad se trudimo“, dodao je muzičar.

43-godišnja glumica, koja se udala za pevača 2010. godine, rekla je:

"Mislim da ljudi mešaju seks sa intimnošću. Uvek se mazimo i ljubimo i držimo za ruke i dodirujemo jedni druge dok gledamo TV na sofi, ili film, ili bilo šta drugo. Intimnost je važan, značajan aspekt ljubavi. Mi smo srećni."

Inače, Robi se nedavno pohvalio svojim isklesanim telom na snimku koji je objavio na društvenim mrežama, a to se dogodilo samo nekoliko meseci nakon što je otkrio da se "večno bori sa kilogramima”.

Još u septembru prošle godine priznao je da je konačno srećan što je smršao. Pevač, koji je u prošlosti otvoreno govorio o svojoj zavisnosti od hrane i droge, dodao je da je konačno naučio da prihvati sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.