Rob Lav: Znam da zvučim kao ludak, ali video sam jetija

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rob Lav: Znam da zvučim kao ludak, ali video sam jetija

Glumca Roba Lava uskoro ćemo moći da gledamo u seriji pod nazivom "The Lowe Files" u kojoj glumac sa svoja dva sina istražuje granicu između normalnog i paralnormalnog.

On tvrdi da je u nekoliko slučajeva zaista video neobjašnjive stvari, između ostalog i čuvenog jetija ili bigfuta.

"Svestan sam da zvučim kao ludak", priznaje glumac.

"Ležao sam na zemlji i razmišljao da li će me to stvorenje ubiti".

Budući da je taj susret ostavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za poslednju epizodu sezone, Lav odbija da otkrije previše detalja, ali je opisao atmosferu.

"Nalazimo se na 160 kilometara od najbližeg grada. Proveli smo 45 minuta na najtrnovitijim i najbrutalnijim planinskim stazama. Jedan je ujutro. Tu ima mnogo bivših vojnika, sa napunjenim puškama. U tom trenutku nešto prilazi našem kampu i ne reaguje na naredbu da se zaustavi, iako mu oni govore da su naoružani".

Serija će imati devet epizoda i baviće se susretima s vanzemaljcima, ljutitim duhovima koji pohode žive i mnogim drugim natprirodnim fenomenima. Premijera je zakazana za 2. avgust na mreži A&E.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.