Rita Ora u dramatičnoj haljini otkrila deo tela FOTO

Izvor: B92, 14.Mar.2022, 13:41

Rita Ora u dramatičnoj haljini otkrila deo tela FOTO

Dodelu godišnjih nagrada Filmskih kritičara u Kaliforniji obeležili su glamur i elegancija zvezda iz različitih sfera umetnosti. Među njima se istakla i pevačica albanskog porekla Rita Ora.

Pevačica se na crvenom tepihu pojavila u bordo somotnoj haljini koju potpisuje dizajner Eli Sab za jesen 2022. Haljinu karakterišu izrezi i visoki šlicevi koji na elegantan način ističu njenu zanosnu figuru.

Sin Bon Džovija konačno pokazao devojku; oglasila se i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Paris Hilton FOTO

Rita je celokupni izgled upotpunila jednostavnim cipelama i neutralnom šminkom, a crvenim tepihom prošetala je sa partnerom Taikom Vaititijem koji je za ovu priliku odabrao klasično crno odelo i svilenu kravatu.

Abramovič odlazi, a Srpkinja postaje "gazdarica" Čelsija FOTO

Fotografije njene odevne kombinacije ubrzo su se proširile i društvenim mrežama, te su mnogi komentarisali da je prelepa.

Po svaku cenu želi da privuče pažnju Kanjea - Jelena Karleuša iskopirala Kim Kardašijan FOTO

"Omiljeni par", "Kraljica Rita", "Rita izgleda prelepo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rita Ora u dramatičnoj haljini otkrila dio tijela

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2022

Dodjelu godišnjih nagrada Filmskih kritičara u Kaliforniji obilježili su glamur i elegancija zvijezda iz različitih sfera umjetnosti. Među njima se istakla i pjevačica albanskog porijekla Rita Ora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.