Retko viđen žestoki okršaj: Nasilnica prebila muškarca i ženu VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 16:11

Retko viđen žestoki okršaj: Nasilnica prebila muškarca i ženu VIDEO

Nesvakidašnja tuča zabeležena je na plaži u zalivu Šamora na krajnjem istoku Rusije.

Snimak tuče korpulentne žene u kupaćem kostimu i muškarca kruži društvenim mrežama. Na snimku se najpre vide četiri žene kako se svađaju i guraju dok jedan muškarac u beloj majici pokušava da stane između njih i da ih smiri.

Žena u kupaćem kostimu potom iznenada udara muškarca pesnicom u glavu, ali mladić ne reaguje. Nasilnica, međutim, nastavlja da ga pesniči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i obara ga na zemlju, gde nastavlja da ga udara rukama i nogama. Zatim se vraća i nekoliko puta udara stariju ženu sa kojom se prvo posvađala.

Žena je, nakon što je nokautirala protivnike, mirno sela u bar na plaži sa svojim društvom.

Razlog tuče za sada nije poznat.

Snimak je navodno zabeležen na plaži Šamora u Primorskoj pokrajini na krajnjem jugoistoku Rusije. Šamora je najpoznatija ruska plaža na Japanskom moru i jedna od 10 najlepših plaža u celoj Rusiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.