Reper promenio izgled, obožavaoci sarkastični: Nije više 50 Cent, sad je ceo dolar FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 22:20

Reper promenio izgled, obožavaoci sarkastični: "Nije više 50 Cent, sad je ceo dolar" FOTO

Za nezaboravno poluvrijeme na ovogodišnjem "Super Bowl-u" pobrinuli su se svetski hip hop izvođači, a jedan od onih čiji se nastup željno isčekivao je 50 Cent. No, mnogi su primetili kako se reper skroz "zapustio" po pitanju izgleda te su na račun toga odlučili i da se našale.

Reper s bezvremenskim hitovima kojim se slušatelji podjednako raduju i danas, svoj performans na "Super Bowl-u" započeo je naopačke, baš kao u svom spotu za pjesmu "In Da Club" koja je objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre gotovo 20 godina.

Tada, publika je imala priliku da ga vidi bez majice, a njegov isklesani mišići kod mnogih nisu prošli nezapaženo.

Ipak, ovog puta publiku je dočekala drugačija situacija, a svi su primetili da se slavni reper skroz zapustio po pitanju izgleda.

Iako nikome nije bila namera da sa dugoočekivanog spektakla skreću pažnju na nečiji izgled, na njegov računsu se ipak nizale brojne šale.

"Kunem se Bogom, mislio sam da Kendrik Lamar imitira 50 Centa", "Zar nije previše težak da bi visio odozgo", "50 cent izgleda kao ceo dolar, a ne pola njega", "Više izgleda kao 75 centi", "Bože, 50 Cent se je debeo kao njegov račun u banci", "Pogledajte tu inflaciju, 50 centi skočilo na ceo dolar", "Čoveče, bio je mršav ko grana", pisali su.

Bilo je i onih koji su se zapitali zašto ljudima treba da komentarišu njegov izgled pored spektakla kojeg je priredio, no neki su to nazvali "karmom" jer je reper ranije ismejavao Madonu na račun njenih godina.

Mnogima je, ipak, najsmješnije od svega bilo što reper visi sa plafona, a pisali su kako je bilo malo "čudno" kada su to posmatrali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.