Reper ostaje u pritvoru do suđenja FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper ostaje u pritvoru do suđenja FOTO/VIDEO

Američki reper A$AP Roki (30) optužen je za teški napad u Švedskoj i navodno učešće u uličnoj tuči, zbog čega će ostati u pritvoru do su]enja, saopštila je danas kancelarija švedskog tužioca.

Reper, producent i model, poreklom iz Harlema, čije je pravo ime Rakim Majers, u pritvoru je od 3. jula zajedno sa dva člana svog tima zbog tuče koja se dogodila u Stokholmu 30. juna, prenosi Rojters.

"Danas sam pokrenuo krivični postupak protiv tri osobe osumnjičene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za napad i nanošenje stvarnih telesnih povreda, zaključivši da ti događaji predstavljaju zločin uprkos tvrdnjama o samoodbrani i provokaciji", napisao je u obrazloženju švedski tužilac Daniel Suneson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Reper AP Roki ostaje u pritvoru do suđenja

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2019

STOKHOLM - Američki reper ASAP Roki (30) optužen je za teški napad u Švedskoj i navodno učešće u uličnoj tuči, zbog čega će ostati u pritvoru do suđenja, saopštila je danas kancelarija švedskog tužioca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.