Reper iznenadio obožavateljku obolelu od raka sa 100.000 dolara

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 09:11

Reper iznenadio obožavateljku obolelu od raka sa 100.000 dolara

Kanadski reper i hip-hop zvezda Drejk iznenadio je obožavateljku Loren Švalije, koja se na njegovom koncertu u Bridžston areni u Nešvilu pojavila sa natpisom na kome je pisalo da je upravo završila hemoterapiju, sa 100.000 američkih dolara.

Drejk je u publici primetio Ševalije zahvaljujući drugim obožavaocima koji su je osvetlili koristeći svetlo na mobilnim telefonima. Drejk je potom zatražio da se kamere usmere ka Švalije rekavši da se u zgradi nalazi "pravi borac".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Želim da ovo unovčiš na kraju noći. Daćemo ti 100.000 dolara, od mene za tebe", rekao je Drejk uz poklike publike.

Ševalije je kasnije na svom nalogu na društvenoj mreži Tik Tok postavila video sneimak događaja uz koji se zahvalila reperu na velikodušnom gestu. Drejkov menadžer je posle koncerta uzeo njene podatke, prenosi kanadski javni servis CTV.

"Bila sam šokirana činjenicom da me (Drejk) gledao i poslao poljubac", rekla je Ševalije za VSMV4.

Kanadski reper trenutno Boravi u Nešvilu, gde će sledeće nedelje ponovo održati koncert, u okviru turneje sa američkim reperom Džej Kolom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.