Reper dobio 8,5 godina za ubistvo devojke

Izvor: B92, 01.Mar.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper dobio 8,5 godina za ubistvo devojke

Reper je osuđen za ubistvo svoje devojke jer joj je dao drogu u Bestivalu. Osuđen je na osam i po godina zatvora. Sion Brouton (Ceon Broughton) proglašen je krivim za smrt Luele Flečer Miči (24), nakon što joj je dao drogu 2-CP.

Osim što je osuđen za njenu smrt, reper je osuđen i za snabdevanje devojke tom drogom.

"Žao mi je što nisam učinio više da je spasem. Žao mi je što sam mnogima naneo toliko patnje i bola. Želim da ispravim stvari", rekao je reper >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sudu.

Luela je ćerka glumca Džona Mičija, kojeg gledaoci trenutno mogu da gledaju u seriji "Holby City". Ona je pronađena samo nekoliko sati pre njenog 25. rođendana.

"Bez obzira na ishod suđenja, nikad neće biti pobednika u ovoj sudnici", rekao je njen otac.

"Luela je volela Siona, ali mislim da on nije voleo nju. Ne znam kako možete da tvrdite da nekog volite i da pustite da ta osoba umre pred vašim očima“, dodao je njen otac.

On je istakao i da bi svako učinio sve što može za voljenu osobu i spasao joj život, a da upravo to Sion nije uradio.

Tokom suđenja je otkriveno i da reper ima morbidnu opsesiju smrću i da skuplja fotografije leševa, prenosi NME.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

REPER DOBIO 8,5 GODINA ZATVORA ZBOG UBISTVA DEVOJKE: Ćerki poznatog glumca dao drogu, pa gledao kako umire, čak je i snimao! Umrla par sati pre 25. rođendana! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019

Britanski reper Seon Broton osuđen je na osam i po godina zatvora zbog ubistva svoje devojke Luele Flečer-Miči (24) nakon što joj je dao drogu na jednom festivalu nadomak Dorseta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.