Reper Master P objavio da je njegova ćerka Titijana preminula od prevelike doze droge FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 14:12

Reper Master P objavio da je njegova ćerka Titijana preminula od prevelike doze droge FOTO/VIDEO

Na društvenim mrežama oprostio se od svoje mezimice, za koju je rekao da je već dugo imala mentalne probleme, koji su rezultirali upotrebom narkotika i na kraju sve je okončano na najgori mogući način.

"Naša porodica je duboko ožalošćena gubitkom moje ćerke Titijane", rekao je 52-godišnji muzičar, čije je pravo ime Persi Robert Miler stariji, na Instagramu.

"S poštovanjem tražimo privatnost kako bi naša porodica mogla da pati. Cenimo ljubav i podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih molitava. Duševne bolesti i zloupotreba droga su stvarna pitanja o kojima ne treba da se plašimo da razgovaramo. Sa Bogom ćemo pobediti", napisao je on.

Porodica nije odmah identifikovala uzrok smrti. Titijana se pojavila "WE TV seriji Growing Up Hip Hop", koja je dokumentovala njenu borbu sa zavisnošću i napore njenog oca i brata Romea da joj pomognu.

Tokom 2016 godine, njen brat i otac su smatrali da treba da je pošalju u ustanovu za rehabilitaciju, prenosi Globalhappening.

"Osećam se kao da ne moram da idem na rehabilitaciju, osećam da mogu da budem dobro bez rehabilitacije", rekla je ocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.