Rekord za Ginisa: Na kornet uspeo da stavi 121 kuglu sladoleda

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord za Ginisa: Na kornet uspeo da stavi 121 kuglu sladoleda

Italijanski sladoledžija Dimitri Panćiera našao se među rekorderima u Ginisovoj knjizi nakon što je uspeo da na jednom kornetu izbalansira ukupno 121 kuglu sladoleda.

Prema pravilima, kugle ne smeju da budu veće od devet i po centimetara, i potrebno je da ostanu uravnotežene deset sekundi na kornetu.

Panćieriju je to pošlo za rukom nakon što je prethodno oborio rekord s 109 kugli sladoleda na jednom kornetu.

Pred sudijama Ginisa u Italiji, Panćiera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je balansirao kuglama sladoleda od jagode, lešnika i vanile, sve dok nisu počele da se tope.

Ovaj sladoledžija upisan je u Ginisovu knjigu rekorda i zbog najveće, džinovske kašike s mehanizmom za vađenje kugli sladoleda koju je sam izradio.

Panćiera, koji sam vodi radnju u kojoj prodaje sladoled, tvrdi da na ovaj način pokazuje ljubav prema svojoj omiljenoj osvežavajućoj poslastici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: U jedan kornet uspeo da stavi 121 kuglu sladoleda

Izvor: Radio 021, 11.Dec.2016

Italijanski sladoledžija Dimitri Panćiera našao se među rekorderima u Ginisovoj knjizi nakon što je uspeo da na jednom kornetu izbalansira ukupno 121 kuglu sladoleda...Prema pravilima, kugle ne smeju da budu veće od devet i po centimetara, i potrebno je da ostanu uravnotežene deset sekundi na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.