Izvor: Domino Magazin, 22.Sep.2021, 08:23

Recept za kantućine

Ovaj recept za kantućine je prečica do italijanskog keksa koji je idealan za ove jesenje dane uz čaj ili kafu. Kantućini su italijanski kolači sa bademom, mogu da traju nekoliko dana, hrskavi su ali i mekani. Potrebno vam je: 250 grama maslaca, 160 grama šećera, 180 grama badema, 2 jaja, 1 prašak za pecivo, 2 […] The post Recept za kantućine appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.